Eleion

De lichtcirkel avonden doe ik op afspraak.


Liefde en Licht 


Het moeder zijn is voor mij altijd heel belangrijk geweest en heeft nog steeds mijn prioriteit.
Inmiddels is onze jongste zoon alweer 6 jaar, samen met onze oudere kinderen heeft mij dit een enorme rijkdom aan inzichten gegeven en hiervoor voel ik grote dankbaarheid.


Het bewust moeder zijn verteld mij veel over hoe om te gaan met nieuwe kinderen in deze nieuwe tijd.
 Kinderen kunnen ons prachtig spiegelen maar, dit is niet alijd even gemakkelijk.

Één grote ontdekkingsreis op weg naar liefde en in liefde zijn.
De weg naar binnen toe boeit mij enorm, ik ben van mening dat in ons hart een groot innerlijk weten verscholen licht, eigenlijk is dit dan ook niet mijn mening maar durf ik rustig te schrijven dat ik dit weet.

Het licht van de liefde wil door ons heen stromen, maar dit brengt soms behoorlijk wat ongemakken met zich mee en hiervoor zou je eens mee kunnen doen met een Licht Cirkel avond.

In verbinding met de midden Aarde Zon en de Moeder Zon buiten onze Aarde, laten we de straal van licht door onze lichamen stromen waardoor je makkelijker dichter bij jezelf komt. 

 

Licht Cirkel avonden. 

De licht Cirkel avonden kunnen je helpen om dichter bij jezelf te komen. 

Één keer in de ongeveer 28 dagen organiseer ik een Licht Cirkel Avond in Kimswerd, deze zal op de eerste dag van de nieuwe maan zijn of in de eerste dagen erna. 

Deze nieuwe maan energie is de juiste tijd om met nieuwe inzichten aan het werk te gaan omdat, in deze periode de krachten opbouwend zijn.     Vanaf volle maan is het weer nodig om los te laten en af te breken.

We beginnen de avonden met wat beweging, stemmen, klankschalen, drums, oceandrums, rainsticks, zang of wat maar fijn is om bij los te komen. We gaan voelen wat aandacht nodig heeft en waar het licht zich wil laten zien.  

Onder het genot van een kopje kruiden thee gaan we met elkaar in gesprek om uit te vinden wat in het licht gezet mag worden. Als we eruit zijn nemen we dit mee in onze meditatie en zo creëren wij een lichtvortex die alsmaar sterker wordt.

  

info@eleion.nl

06 49013967                                                                                                 

 

In liefde en licht,

Simone